Leverans och retur


Leverans 
När du handlar på Interia design handlar du direkt från flera olika lokala butiker i Skandinavien. Våra paket skickas med Bring, DHL, Postnord, GLS och DB Schenker. Varorna skickas från fysiska butiker till dig. Om du har beställt flera produkter kan det därför komma flera paket.


Våra partnerbutiker hanterar och skickar din order inom 24 timmar och har en leveranstid om 2-5 vardagar. Notera att några möbler är beställningsvaror med längre leveranstid, se info i produktbeskrivningen. Hemleverans avser frakt till tomtgränsen/Porten. 

Retur

Beställda lagervaror kan returneras utan kostnad* inom 14 dagar efter ordern har hämtats ut. För att returnera vänligen anmäl retur här och använd sedan medföljande returfraktsedel. Fick du ingen returfraktsedel i ditt paket anmäler du din retur ovan så skickas en returfraktsedel till din mail. Produkter ska returneras i samma skick som du fick dem och i originalförpackning. 


Efter anmäld retur och vår partnerbutik har mottagit returen återbetalas summan till det kort som användes vid köpet. Om köpet är gjort med faktura kommer den att annulleras.  

*Artiklar som definieras som 'beställningsvara' i vårt sortiment innebär att de tillverkas just för dig utifrån dina önskemål och specifikationer. Leveranstiden för beställda varor är preliminär och dessa varor är undantagna från returrätt. Om köparen vägrar mota sin order följer vi fortsatt regeln om undantag av returrätt på beställningsvaror och ytterligare fraktavgifter kan tillkomma. 


Byte av vara
Skulle du vilja byta din vara mot en annan görs det bäst genom att göra en retur och sedan lägga en ny beställning.

 

Hittade du inte vad du letade efter? 
Skicka ett mail till info@interiadesign.se eller skriv i chatten så hjälper vi dig!

Swedish
Swedish

[[recommendation]]

Swedish