Om oss

Varmt välkommen till Interia design!


Designmöbler och skandinavisk inredning i högsta kvalitet som skapar unika hem.

Det är precis vad vi brinner för varje dag. Oavsett vilken stil eller känsla du letar efter kan du hitta det hos oss. Interia Design har idag ett sortiment med +15.000 produkter, med nya produkter och designs varje månad!

Vårt mål är alltid att ha ett brett utbud redo för leverans till dig, så att du aldrig behöver gå förgäves och ha tillgång till alla dina favoritdesigners och populära märken på ett ställe. Vi erbjuder både nya och klassiska designmärken som, Arne Jacobsen, HAY, Flos eller Fredericia Furniture och många fler.

Varje hem har sitt eget uttryck, unika människor och varje dag skapas nya minnen och nya berättelser. Det enskilda hemmets identitet, charm och stil ligger i minnena och berättelserna vi skapar tillsammans. På Interia Design brinner vi för att möjliggöra personliga hem, där känslor och sinnen kan väckas till liv. och på så sätt skapa grunden, för de fysiska ramar som behövs för att skapa just det hem som du befinner dig mest hemma i. Det är i vårt hem att några av våra mest levande minnen av livet skapas.

Det är därför vi är stolta över att välkomna dig till Interia Design och hela vårt inspirerande design universum online. Här kan du handplocka bland de mest populära formgivarna av skandinavisk design och varumärkena och skapa precis den stämning och det uttryck som passar dig och ditt hem. Med ett av Skandinaviens största utbud av premium möbler och inredning kan vi erbjuda dig möjligheten att dyka in i en drömvärld av design och ta reda på vad som passar dig hemma och få det levererat direkt till din dörr.

Vårt sortiment innehåller en blandning av kända danska och internationella möbel- och designmärken, samt ett noga utvalt fält av kommande skickliga designers och hantverkare. Vi har ett stort urval av Möbler, soffor, belysning, dekoration, posters och mycket mer.

I vår kundtjänst finns våra passionerade medarbetare alltid redo att svara på dina frågor, så att du kan känna dig trygg under hela din köpprocess. De svarar på samtal, e-post och andra förfrågningar, så hur du än behöver vår hjälp kan du komma i kontakt med oss ​​på det sätt som passar just dig.


Du kan alltid maila oss på info@interiadesign.se om du har frågor eller behöver hjälp.

Swedish
Swedish

[[recommendation]]

Swedish